Alfredo Lorenzo WINNAAR Nederlandse Juniorenkampioenschappen Goochelen 2019

Zondag 14 april jl. vond in Meppel het 36ste NMU Junioren Goochelconcours plaats, een wedstrijd die jaarlijks door de Stichting Nederlandse Magische Unie (de NMU) wordt uitgeschreven. Aan de wedstrijd namen junioren deel in de categorieën close-up magie en toneelmagie. Zij hebben gestreden om de officiële titel Nederlands Juniorenkampioen Goochelen 2019 in hun categorie. Een deskundige jury, door de NMU samengesteld, heeft tot de winnaar uitgeroepen:

Alfredo Lorenzo

 

Alfredo Lorenzo mag zich officieel Nederlands Juniorenkampioen 2019 noemen. Alfredo Lorenzo manipuleert uiterst vaardig met brandende kaarsen en met speelkaarten, die verschijnen en weer verdwijnen of terugkeren als kaartenwaaiers. Aan het slot van zijn act schiet hij speelkaarten tot in de nok van het theater. De afgelopen jaren viel hij al meermalen in de prijzen, maar ook in de goochelkunst zijn de resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst. De goochelaar moet het op ieder concours weer opnieuw bewijzen en waarmaken.

Nigel Otermans wist de categorie Toneelmagie te winnen en Chris IJzerman categorie Close-Up. Zij mogen zich respectievelijk Nederlands Kampioen Junioren Toneelmagie 2019 dan wel Nederlands Kampioen Junioren Close-up goochelen noemen.

Uitslagen Junioren Close-Up en Toneelconcours 2019 (1ste t/m 3de prijs)

TONEEL

1e prijs           Nigel Otermans
2e prijs             Hans Klik
3e prijs             Julian & Maurisa

CLOSE UP

1e prijs          Chris IJzerman
2e prijs             Dylan Spence
3e prijs             Wessel Kort
Arie Brouwer & Co Voerman Aanmoedigingsprijs Close Up: Espen en Luca