EXTRA UITLEG IN EEN KORT OVERZICHTJE
Waarom als beginner € 47,50 p/j betalen en wat krijg ik daar voor mijn niveau voor terug?

Voordelen NMU-lidmaatschap. Een kort overzichtje:

  • Minstens 10% korting (en vaak meer!) bij de belangrijkste goochelevenementen & -congressen in Nederland en regelmatig ook daarbuiten. (Ook als beginner leer je daar vaak heel veel van, ‘t is leuk en je ontmoet ook andere geïnteresseerden.)
  • toegang tot het digitale vakblad Informagie, met o.a. professionele trucbeschrijvingen (ook voor beginners vaak interessant), interessant nieuws en goochelcolumns. (‘Leer de Nederlandse goochelwereld kennen.’)
  • 10% korting op goochelspullen van preferred dealers* (verkopen zeer goed materiaal, waaronder ook boeken/DVD’s voor beginners en eenvoudige hulpmiddelen. Zij kunnen jou als beginner daarbij ook goed adviseren.)
  • Deel uitmaken van hét netwerk van clubs en goochelaars in Nederland, aangesloten bij FISM (“wereldbond” goochelen). (De NMU stuurt regelmatig per mail naar haar leden info over komende relevante goochelevenementen etc.)
  • Contact kunnen leggen met alle NMU-leden en optimaal profiteren van de enorme knowhow op goochelgebied binnen het hele NMU-netwerk!
  • Leuke, leerzame, verrassende (etc. etc.) clubavonden (NMU-verenigingslid)! (Deelnemen aan NMU-verenigingsbijeenkomsten is zowel voor de absolute beginner als de gevorderde goochelaar de beste manier om jezelf verder te ontwikkelen (NMU-lidmaatschap is inbegrepen in de contributie van de betreffende club).) Zie de pagina verenigingen voor de NMU-clubs.

*Sommigen alleen bij bezoek winkel.

Voor een completer beeld (puur ter info) – Voor jeugd en/of gevorderden:

  • Deelnamemogelijkheid aan jeugdactiviteiten, zoals het Jongerenweekend en NMU Jeugddiploma’s (jeugd).
  • Deelname aan goochelwedstrijden.

En ‘t NMU-lidmaatschap voor een heel jaar is goedkoper dan 2 goochel-DVD’tjes! (Via een NMU-vereniging of als NMU Magic Club-lid. Als NMU Magic Club-lid geniet je dezelfde voordelen als NMU-verenigingslid, met het verschil dat je dan niet aangesloten bent bij een NMU-vereniging.)