Als je lid wilt worden van een vereniging kun je op deze pagina een kaart raadplegen om te zien welke verenigingen bij jou in de buurt zitten. Er is ook een overzicht met verenigingen die jeugdleden accepteren of zelfs een echte jeugdafdeling hebben. Wij raden iedereen aan om lid te worden van een club. Op het overzicht van club vind je de contactgegevens.

Is een club te ver of komen de bijeenkomsten jou niet goed uit (werk, school, studie) dan kun je je toch aanmelden bij de Nederlandse Magische Unie. Wil je dat? Lees dan verder.

Aanmelden bij de Nederlandse Magische Unie
Je hebt er nu bijna voor gekozen om je aan te melden bij de Stichting Nederlandse Magische Unie. Wat een goed besluit als je van goochelen houdt. Als je niet bij een vereniging gaat sluit je je aan bij de magic Club, de digitale afdeling van de NMU.

Wat betekent dat?
Aanmelden via de website betekent dat je je hier aanmeldt als ‘lid van de NMU Magic Club’. Dat kost geld, want leden betalen per jaar een bijdrage.

Leden van de NMU Magic Club (NMU MC) zijn strikt genomen donateurs van de stichting. Dat wil zeggen dat je wel van de voordelen van lidmaatschap gebruik kunt maken, maar dat je geen stemrecht hebt. Daarvoor moet je naar een vereniging gaan. Het aanmelden bij de NMU kost op dit moment € 47,50 per jaar.

Als je je gedurende het jaar aanmeldt kost het (minder) alleen het resterende deel van dat jaar. In de volgende jaren worden de bedragen steeds vooruit te betalen aan het begin van het jaar. Als je minderjarig bent moet je om in te schrijven toestemming hebben van je ouders. Vul de velden zo nauwkeurig mogelijk in.

Minderjarig?
Als je je hebt aangemeld krijg je een bevestigingsmail met een betaalinstructie. Zodra je de betaling aan de NMU hebt uitgevoerd wordt je account op de website geactiveerd en krijg je een NMU-pas toegestuurd. Die pas geeft onder meer recht op kortingen bij aankopen en korting op toegangsprijzen van goochelactiviteiten.

Als je hebt betaald hoor je er echt bij en krijg je de felbegeerde NMU-pas.

Hoeveel moet je betalen?
Voor een heel jaar € 47,50

Als je in de loop van een jaar lid wordt: aantal resterende hele maanden t/m december X € 4,=, maar altijd met een minimum van € 20,=.

Voorbeelden: je wordt lid in mei: resteren 7 hele maanden: 7 x € 4,- = € 28,=. Of je wordt lid in september: resteert 4 x 4 = 16 > maar dat wordt het minimum van € 20,=.

Hoe moet ik betalen?
Het bedrag maak je over naar:

Rekeningnummer: NL31 INGB 0002530095 t.n.v. Stichting Nederlandse Magische Unie
Onder vermelding van: je naam en e-mailadres (ter controle) en de maand en jaar van inschrijving (b.v. 09.2016)

Opzeggen bij de NMU MC
Vanaf het 2e jaar dat je er bij hoort wordt steeds voor een heel jaar in het vooruit betaald. Men kan alleen per december van ieder jaar opzeggen. Indien tussentijds wordt opgezegd vindt geen restitutie plaats. Je bent dus altijd lid tot het einde van het jaar waarvoor je hebt betaald.