Het ‘digitale platform’ Informagie: de NMU heeft er een tweede ‘website’ bij, namelijk www.informagie.nl. De spannende lancering werd in januari en februari voorbereid en www.informagie.nl is nu medio 2017 volledig online te lezen!

INFORMAGIE is de naam van het officiële vaktijdschrift van de Nederlands Magische Unie. Na haar voorganger HOCUS verscheen de eerste editie onder de nieuwe naam in september/oktober 1989. IM beleeft op dit moment dan ook haar 26e jaargang.

Het verenigingsblad van de NMU verschijnt tegenwoordig in fullcolour, en wel viermaal per jaar. Elke aflevering kent een aantal vaste, informatieve rubrieken zoals de serie In Gesprek Met, Boektest, Kris Kras door de Goochelwereld en Pro & Contra. Twee vaste columnisten leveren elke maand stof tot nadenken en reflectie en uiteraard wordt er altijd breed verslag gedaan van belangrijke nationale en internationale congressen en goochelevenementen.

Preferred dealers van de NMU reviewen zelf hun nieuwste produkten (uniek, Informagie geeft als enige vaktijdschrift dealers zelf die mogelijkheid) en het binnenste gedeelte van het magazine (driemaal vier en eenmaal acht pagina’s per jaargang) brengt onder de titel Infor…Magisch elke aflevering een scala aan trucs, ideeën, mentale effecten en nog veel en veel meer, waar voor elke professional en liefhebber van de goochelkunst wel wat uit te halen valt.

Informagie is een verenigingstijdschrift. Dat betekent dat u in elke aflevering alle relevante en actuele informatie kunt verwachten waarvan u op de hoogte zou moeten zijn, zoals de (inter)-nationale agenda en aankondigingen van belangrijke goochelcongressen en -evenementen. Tevens treft u altijd de actuele stand van zaken aan voor wat betreft datgene, dat u van de NMU kunt verwachten en van datgene, dat u van de NMU moet weten.

De laatste papieren Informagie is inmiddels bezorgd bij alle NMU-leden. Een historisch moment. Vanaf 2016 zal de Informagie niet meer gedrukt worden. De Informagie zal vanaf 2016 een digitaal vakblad zijn. Met uiteraard vele vertrouwde rubrieken, maar tevens met vele nieuwe onderdelen, waarbij optimaal gebruik gemaakt zal worden van moderne digitale mogelijkheden, zoals filmpjes. De Informagie zal altijd actueel zijn en overal en altijd gemakkelijk te vinden op: www.informagie.nl

Uiteraard zullen NMU-leden unieke toegang hebben tot alle onderdelen van het ‘digitale platform’ Informagie, denk ook bijvoorbeeld aan trucuitleg.

Niet-leden zullen wij af en toe een sneak-preview geven, een trigger wat de Informagie (en de NMU en alle NMU-verenigingen) te bieden heeft; uiteraard zullen wij een verslag van bijvoorbeeld een geslaagd NK Goochelen met iedereen willen delen.

Via NMU-nieuwsbrieven zullen wij u ook op de hoogte houden van belangwekkende updates op www.informagie.nl

In de laatste papieren uitgave van de Informagie kunt u meer informatie vinden. Een spannende lancering wordt in januari voorbereid dus houd www.informagie.nl begin 2016 in de gaten!

Als u NMU Magic Club lid bent, geef uw juiste e-mailadres dan voor de zekerheid nogmaals door aan de NMU-ledenadministratie (ledenadministratie@denmu.nl). NMU-clubleden worden verzocht hun mailadres door te geven aan hun clubsecretaris.

Nog geen lid van de NMU? Voor minder dan 50 euro ben je een heel jaar lid met alle NMU-voordelen en toegang tot de gehele Informagie!

Ga snel naar: https://denmu.nl/verenigingen/word-nu-lid

Wij wensen u veel leesplezier en hopen u wederom welkom te mogen heten.