Bericht goochelclub Aladdin

Goochelvereniging “ALADDIN”

Opgericht 22 september 1986 Zwolle

BERICHT VAN GOOCHELVERENIGING ALADDIN

Goochelvereniging Aladdin zal geen Magic Surprise Days meer organiseren, het is voor een kleine goochelvereniging niet meer verantwoord om de financiële gevolgen van een Magic Surprise Day te riskeren.

Maar …………………… er is een plan om op 6 oktober a.s. een clubontmoetingsdag met de volgende verenigingen: Magische Ring Friesland, Passe-Passe, Oz. Osnabrück, Oldenburg, Detmold, Bielefeld en Waddewarder Zauberkreis te houden.

De bedoeling is dat de dag verzorgt zal worden door leden van bovenstaande verenigingen, zowel voor lezing(en) als optreden(s).

Lijkt het u wat om bij deze dag aanwezig te zijn, dan is dit mogelijk. De toegangsprijs zal rond de € 20,- liggen en de dag zal van ongeveer 10.30 uur tot ongeveer 16.30 uur duren, ook is er een goochelmarkt, waar u ook een tafel kunt huren. (Huurprijs € 7,50 per tafel van 1.20 X 0.75 m.), dit zijn de plannen en over de aanwezigheid van dealers wordt nog gesproken.

Zo gauw de planning concreter wordt zullen wij u hierover inlichten.

Het zal ons bij de planning helpen als we ongeveer weten, op hoeveel gasten we kunnen rekenen, u kunt zich nu reeds aanmelden voor de dag, evenals voor het huren van een tafel via het volgende mailadres: Clubdag2018@gmail.com.