34e NK juniorenconcours 2018

34e Open NMU juniorenconcours 2018 – 15 april 2018 te Meppel

 

34th Open Dutch National Championship for Junior Magicians 2018. Dutch International Competition for Junior Magicians – 15 April 2018 Meppel, The Netherlands

 

Een ‘Open’ concours betekent dat buitenlandse jonge goochelaars kunnen deelnemen aan dit Nederlandse kampioenschap. Aan eerdere wedstrijden namen kandidaten deel uit Duitsland en België.

Ga voor meer informatie naar de website van deze geweldige dag: http://www.nkjc.nl

VOORAF EEN Coachingsdag

De wedstrijddeelnemers aan dit concours krijgen (als zij dat willen) op zondag 8 april een NMU coachingsdag. Tijdens deze dag wordt alle techniek voor je act vast ingesteld en verder krijgen de deelnemers professionele begeleiding bij de laatste repetities van hun wedstrijdact. Aan de coaching – die wordt gesponsord door de NMU – zijn geen kosten verbonden.

PRIJZEN
De prijzen zijn verdeeld over 2 categorieën namelijk Toneelgoochelen en Close-Up goochelen. In de categorie Close-Up worden de volgende prijzen vergeven. De 1e ,2e en 3e prijs en de Arie Brouwer en Co Voerman aanmoedigingsprijs. In de categorie toneel worden de volgende prijzen vergeven. De 1e, 2e en de 3e prijs en de Arie Brouwer en Co Voerman aanmoedigingsprijs.

JURY
Een deskundige jury zal beslissen wie er dit jaar in de prijzen gaan vallen. Beoordelen gaat volgens het wedstrijdreglement van de NMU. Dat staat op de NMU website.

MAGIC DEALERS
Holland Tricks – is hét adres voor de serieuze goochelaar. Op Holland Tricks vindt u de beste goocheltrucs, voor zowel de professionele goochelaar als de hobby goochelaar. Laat u verrassen, door de hoogwaardige kwaliteit die Holland Tricks levert.

Magic Shop Victoria – is een goochelwinkel met een zeer ruim assortiment goocheltrucs, benodigdheden, videobanden, boeken, dvd’s en illusies. Service staat bij ons voorop.

GASTOPTREDENS
Gastoptredens worden dit jaar onder anderen verzorgd door Leo Smetsers, een multi-talent met een grote staat van dienst in de wereld van het magisch amusement.

Op dit moment zijn wij druk bezig met andere grote namen uit de goochelwereld. Je moet erbij zijn om het mee te maken, zeggen we dan maar.


OPGEVEN ALS WEDSTRIJDDEELNEMER  –  NU AANMELDEN!

Ga naar: http://www.nkjc.nl/Juniorenconcours_deelnemers.html


AANMELDEN ALS BEZOEKER
Ga naar: http://www.nkjc.nl/Juniorenconcours_bezoekers.html

 

 

De NK zal worden gehouden bij:
Manro Evenementen Studio Gala
Rabroekenweg 10
7942 JE  Meppel

Telefoon: 0522-253 432
Provincie: Drenthe